Uitzending Kanaal Sociaal over de opening van de (2e) Ludwig kliniek in Raalte. Cardiologen Marieke Ludwig en Daisy Marie Bouma-van Westing vertellen er alles over tijdens deze uitzending.

Vrouwencardiologie in de regio Deventer!

Cardiologen Marieke Ludwig & Daisy Marie Bouma- van Westing openen begin januari 2024 een tweede vestiging van de Ludwig kliniek in Raalte.

Dit is heel goed nieuws voor alle vrouwen in de regio die op zoek zijn naar cardiologen die gespecialiseerd zijn in het vrouwenhart. Maar uiteraard zijn ook mannelijke patiënten van harte welkom.

Zij waren onlangs samen met Hart in Shape te gast bij de Deventer radio in het programma Kanaal Sociaal en vertelden welke zorg zij in Raalte kunnen bieden.

Uitgebreid de tijd en aandacht hebben voor de patient staat bij de Ludwig kliniek hoog in het vaandel. De meeste patienten hoeven niet lang hoeven niet lang in onzekerheid te zitten want de meeste onderzoeken gebeuren diezelfde dag in de kliniek. Vaak krijg je dezelfde dag al meer duidelijkheid en zonodig wordt er gelijk gestart met de behandeling van eventuele aandoeningen of klachten.

Luister hier de uitzending van dinsdag 5 december terug:

https://www.mediastaddeventer.nl/depod-sociaal-domein/ks/kanaal-sociaal-uitzending-5-december-2023-met-als-gasten-2-cadiologen-die-ons-uitleggen-over-de-verschillen-in-hart-en-vaatziekten/

Heb je naar aanleiding van deze uitzending nog vragen of wil je iets delen? Dat kan in een reactie onder dit bericht of stuur een email naar info@hartinshape.nl

Iedere 1e dinsdag van de maand behandelen Ria Mol en Fred Veeneman van het radioprogramma Kanaal Sociaal samen met Hart in Shape een item over hart-en vaatziekten bij vrouwen. Benieuwd naar eerdere uitzendingen over het vrouwenhart? Luister ze in deze groep terug. Als je lid wordt van de groep ontvang je bij iedere nieuwe uitzending een melding in je mailbox 💡

Share this post