Ook in 2024 blijft Hart in Shape zich inzetten!

Eerlijk gezegd had ik eerder dit jaar bíjna de stekker getrokken uit Hart in Shape. Maar wat ben ik blij dat ik een keer níet impulsief gehandeld heb!
De eerste 6 maanden lag ik namelijk grotendeels letterlijk & figuurlijk gevloerd op de bank en de kwaliteit van mijn leven was voor mijn gevoel echt naar een 0-punt gedaald. Ook mentaal hakte die terugval er enorm in.
 

Inmiddels is het duidelijk geworden dat ik naast mijn hartklachten er nog een aandoening bij heb gekregen, een bloedziekte die helaas ook chronisch is. (primaire polycythemie)
Gelukkig word ik er sinds een paar maanden voor behandeld waardoor ik mij dan (tijdelijk) weer een stuk meer mijzelf voel. En gelukkig ook weer meer energie heb om mijn missie voort te zetten.
Maar ondanks dat ik het de eerste helft van 2023 behoorlijk zwaar heb gehad, hebben de laatste maanden weer een heleboel goedgemaakt.
Er zijn weer ontzettend veel mooie ontmoetingen, samenwerkingen en fijne mensen op mijn pad gekomen.
Met als 🍒op de taart natuurlijk ons congres: Het Vrouwenhart in de Spotlights dat Alexandra van Driessen en ik georganiseerd hebben.

Ik wil geen namen noemen want ik ben veel te bang dat ik iemand vergeet, maar voor een ieder met wie ik samengewerkt, iedereen die mij gesteund heeft en wie ik daarbij ontmoet heb.. ontzettend bedankt voor alle support, medewerking en fijne contacten!

Ik kijk er naar uit om in 2024 weer samen mooie, inspirerende en constructieve plannen te verwezenlijken.

Mijn missie blijft gelukkig doorgaan.
Een missie waarbij ik bij alles wat ik doe altijd dit doel voor ogen houdt: -voegt hetgeen ik doe wat toe aan het leven van mensen met een hart- of vaatziekte of ter preventie daarvan?-🫀
En ik hoop dat we daar samen, ieder op onze eigen manier, weer veel in kunnen bereiken komend jaar!

Geniet van de feestdagen🎄🥂🍾
Maxine

 

Share this post