Komt een mens bij de dokter

img-5

Komt een mens bij de dokter

19 unieke mensen met ieder hun eigen verhaal zijn geportretteerd voor een reizende tentoonstelling.
En ik (Maxine) ben één van die 19 mensen. Onze verhalen verschillen, maar we hebben wel degelijk iets heel belangrijks met elkaar gemeen namelijk: onze zoektocht naar passende zorg!

In de tentoonstelling, die vanaf 24 mei te zien is op het centraal station Utrecht en in het UMC Utrecht, zie je de portretten en lees je verhalen uit de spreekkamer.
Verhalen van mensen die door schaamte, onwetendheid en verkeerde aannames lang niet altijd de zorg krijgen die ze nodig hebben.

Het doel van deze reizende tentoonstelling

Komt een mens bij de dokter, een samenwerking van stichting Open Mind en de alliantie gezondheidszorg op maat is een bewustwording te creëren over het belang van die passende zorg voor iedereen! Met alle diversiteit die daar bij hoort.

Mijn eigen verhaal over mijn gemiste hartklachten is daar één van de vele voorbeelden van.
En daarom ben ik trots een steentje te hebben mogen bijdragen aan dit ontzettende belangrijke en actuele onderwerp!

Op http://www.komteenmensbijdedokter.nl  vind je alle 19 portretten, gemaakt door fotograaf Ernst Coppejans en onze verhalen  en in welke steden de tentoonstelling te zien is.

De Alliantie Gezondheidszorg op maat bestaat uit WOMEN Inc. COC Nederland STICHTING RUTGERS

img-6

Ben jij al lid van deze online Lifestyle Community voor Vrouwen met een Hart of Vaatziekte? Registreer je als lid en praat en deel mee in de leefstijlgroepen en forums. Maak contact met andere hartpatiënten en inspireer elkaar in het zo prettig mogelijk leven met een hart- of vaataandoening.

Share this post

Upcoming Events