Volkorenbroodje met gerookte forel en rucola
Benodigdheden
- Snijplank
- Mes
- Ondergrond om te beleggen
- Schema voor het opslaan van de ingrediënten
Ingredienten
- 2 volkorenbroodjes
- 100 g gerookte forel
- 50 g rucola
- 50 g roomkaas
- 1/2 citroen
- Peper en zout naar smaak
Te nemen stappen
- Snijd de volkorenbroodjes doormidden. (1 minuut)
- Besmeer elke helft met roomkaas. (2 minuten)
- Verdeel de gerookte forel gelijkmatig over de broodjes. (2 minuten)
- Voeg een handvol rucola toe op de gerookte forel. (1 minuut)
- Pers een beetje citroen over de rucola en breng op smaak met peper en zout. (1 minuut)
- Sluit de broodjes en serveer direct. (1 minuut)
Totaal tijd
- Tijd: 8 minuten