Eiwitrijke omeletwrap met spinazie en geitenkaas
Benodigdheden
- Koekenpan
- Bord
- Spatel
- Kom
Ingrediënten
- 4 eieren
- 100g verse spinazie
- 50g geitenkaas
- 1 teentje knoflook (fijngehakt)
- Peper en zout naar smaak
- 1 eetlepel olijfolie
Te nemen stappen
- Tijd: 5 minuten – Kluts de eieren in een kom en voeg peper en zout toe.
- Tijd: 3 minuten – Verhit de olijfolie in de koekenpan op middelhoog vuur. Voeg de knoflook toe en bak deze tot hij goudbruin is.
- Tijd: 2 minuten – Voeg de spinazie toe aan de pan en laat deze slinken.
- Tijd: 2 minuten – Giet de geklutste eieren over de slinkende spinazie en laat het geheel 2-3 minuten bakken.
- Tijd: 1 minuut – Verkruimel de geitenkaas over de omelet en vouw de omeletwrap dubbel. Laat nog 1 minuut bakken.
- Tijd: 1 minuut – Serveer de omeletwrap warm op een bord en snijd eventueel doormidden.