Luister hier de radio-uitzending van Kanaal Sociaal met Hart in Shape

Kanaal Sociaal in gesprek met Maxine van Hart in Shape. Luister hier de uitzending terug.

Maxine was dinsdag 17 oktober uitgenodigd om in de radiouitzending van Kanaal Sociaal te komen vertellen wat het eigenlijk betekent om te leven met een hart-of vaatziekte en hoe Hart in Shape is ontstaan.

Maar al snel kwamen Ria Mol (coordinator WMO en sociale teams Deventer), Fred Veenenman (regisseur en zelf ook hartpatatiënt) en Maxine zelf erachter dat deze inleidende kennismaking veel te kort is en er voor de luisteraars en inwoners van de gemeente Deventer nog veel meer interessante onderwerpen uit te lichten zijn. 

Daarom hebben we besloten er een reeks van te maken. Op iedere eerste dinsdag van de maand zal er in de uitzending van Kanaal Sociaal een thema behandeld gaan worden. Over onderwerpen waar de luisteraars veel aan kunnen hebben en herkenbaarheid zullen vinden. Met de mogelijkheid om via de website van Hart in Shape  na de uitzending digitaal verder te kunnen praten, vragen te stellen of om ervaringen te delen.

In de volgende uitzending gaan we het hebben over hart-en vaatziekten bij vrouwen. Waarom kunnen de klachten waarmee hartproblemen zich manifesteren anders zijn dan bij de meeste mannen gebeurt? Waarom is het goed dat iedereen weet welke vrouw-specifieke risicofactoren er zijn. Op welke signalen van je lichaam moet je alert zijn en wanneer is het slim om daarmee naar de huisarts te gaan?

Benieuwd naar dit onderwerp? Luister dan op dinsdag 7 november tussen 15.00u en 16.00 uur  naar het programma Kanaal Sociaal van Deventer Radio.

Luister hier de uitzending van 17 oktober terug:

https://www.mediastaddeventer.nl/kanaal-sociaal-ugm/kanaal-sociaal-hart-in-shape-met-maxine-bosman-dinsdag-17-oktober-2023/

Luister hier de uitzending van  7 november terug:

https://www.mediastaddeventer.nl/depod-sociaal-domein/ks/kanaal-sociaal-uitzending-7-november-2023-maxine-bosman-hart-in-shape/

 

Share this post

Aankomende evenementen