Samenvatting
    Add a header to begin generating the table of contents

    Zelf sausjes maken

    Zelf sausjes maken

    Eigen gemaakte sausjes bevatten veel minder calorieën, suikers en of verzadigde vetten dan de kant & klare. Je maakt ze heel gemakkelijk en snel zelf en zijn nog lekkerder ook!

    Knoflooksaus:

    200 ml magere yoghurt

    1/4 koffielepel mosterd (Dijon)

    1 theelepel citroensap

    Cayennepeper (naar smaak)

    3 teentjes geperste knoflook

    2 eetlepels verse peterselie (fijngehakt)

     

    Whiskysaus:

    200 ml magere yoghurt

    2 eetlepels tomaten ketchup

    1/2 theelepel paprikapoeder

    4 druppels worcestersaus

     

    Tzatzikisaus:

    200 ml magere yoghurt

    1/4 komkommer uitgelekt en geraspt

    1 zakje tzatzikisaus (Duyvis)

    1 teentje geperste knoflook

    Roer alle ingrediënten goed door elkaar en zet het ruim 6 uur afgedekt in de koelkast. De sausjes zijn een week houdbaar in de koelkast en een eetlepel bevat ongeveer 6 tot 8 kcal per eetlepel.

    Ben jij al lid van deze online Lifestyle Community voor Vrouwen met een Hart of Vaatziekte? Registreer je als lid en praat en deel mee in de leefstijlgroepen en forums. Maak contact met andere hartpatiënten en inspireer elkaar in het zo prettig mogelijk leven met een hart- of vaataandoening.

    Praat mee in onze forums

    Hart in Shape Forums Hartklachten bij Vrouwen

    Bekijken van 1 – 5 van 5 discussies

    U moet ingelogd zijn om nieuwe vragen te stellen.

    Bekijken van 1 – 10 van 10 discussies

    FAQ - Zelf sausjes maken

    Word lid van onze groepen

    Bekijk alle groepen die Hart zijn

    Bekijken van 1 – 7 van 7 groepen

    Bekijken van 1 – 7 van 7 groepen