Heart Talk!

Heart Talk!

Live en digitale bijeenkomsten voor vrouwen met een hart- of vaatziekte

Heart Talk Connects

Informatieve lezingen en workshops door professionals

Met onze live en digitale bijeenkomsten blijf jij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in het leven met onze aandoening en worden er thema’s behandeld waar jij veel aan kan hebben! Dit kunnen lezingen van (zorg)professionals of workshops zijn en de ervaringen en verhalen van ervaringsdeskundigen.

Daarnaast is het de ideale gelegenheid om de andere dames uit de community eens persoonlijk te ontmoeten en te spreken.

  • 3 x per jaar een live evenement
  • Ieder kwartaal een digitale kennis sessie
  • Iedere eerste dinsdag van de maand samen digitaal koffie drinken 

Digitaal met elkaar koffie drinken

Vind jij het leuk om de andere communityleden ook eens te zien en spreken over de veelvoorkomende situaties die we allemaal ervaren in het leven met onze ziekte?

Iedere eerste dinsdag van de maand organiseren wij  – Digitale koffie gesprekken – waarin we de thema’s ter sprake brengen waar jullie behoefte aan hebben en met elkaar over in gesprek willen gaan.

Het zou zo fijn zijn om de andere vrouwelijke hartpatiënten eens persoonlijk te ontmoeten, want wij begrijpen als geen ander wat het leven met onze aandoening precies inhoudt

Heart Talk Magazine

Ieder kwartaal ontvang je van ons een digitale nieuwsbrief. Hier kijken we terug op de afgelopen bijeenkomsten en kan je meer artikelen, blogs, ervaringsverhalen en andere relevante nieuwtjes lezen over de thema’s die besproken zijn.

Vind je het leuk om zelf jouw ervaringsverhaal te delen of dat we jouw blog in de nieuwsbrief delen? Hartstikke leuk. Deze mag je ons altijd mailen.

Vind elkaar in de community

Hart in Shape is een community website. Vergelijkbaar met bv Facebook. Het grote voordeel hiervan is dat je als lid kan connecten met andere communityleden, mee kan praten in de diverse groepen en forums op de website.

Ook heeft de website een speciale HEART TALK groep! Hoe leuk is het om in deze groep bijvoorbeeld nog even gezellig na te praten over de bijeenkomsten met degenen die je daar gezien en gesproken hebt. Op deze website is dat allemaal mogelijk!

Bekijk hier onze komende evenementen

Reacties van onze communityleden

Ben jij al lid van de Hart in Shape community?

Connect, deel jouw ervaringen en praat mee in de groepen

Onze Partners