Webinar: dr. Jannneke Wittekoek en Chantal Linders geven uitleg over het Greenhabit-Heartlife programma

img-5

Greenhabit heeft samen met Cardioloog Janneke Wittekoek een leefstijlprogramma ontwikkelt speciaal voor vrouwen vanaf 40 jaar waarin je in 12 weken gecoacht wordt naar een zo gezond mogelijke versie van jezelf! En Hart in Shape mag de eerste 50 deelnemers 50 euro korting geven!

Als hartpatiënt wil je er alles aan doen om zo gezond mogelijk te leven. Door op je voeding te letten, in beweging te blijven en tijdig je ontspanning pakken. Maar waar begin je? Hoe blijf je gemotiveerd? En hoe zorg je ervoor dat je met de juiste informatie  werkt die ook echt gezond is voor jouw hart en vaten? Iedere verandering begint met de juiste mind set, een gedragsverandering. Het Heartlife programma van Greenhabit is ontwikkelt samen met cardioloog  Janneke Wittekoek en coacht jou op een laagdrempelige en leuke manier naar een hartgezonde leefstijl. En je krijgt hierbij alle tools aangereikt om deze leefstijl blijvend te behouden! Het programma is ook speciaal afgestemd op vrouwen die in of rondom de overgang zitten.

Zo gezond mogelijk oud worden! Zonder dat het je heel veel tijd kost en op een ludieke en leuke manier, in de vorm van een game die je via een app op je telefoon, kan spelen. 

Wat jouw doel ook is:
  • Kilo’s verliezen
  • Een gezond eetpatroon ontwikkelen
  • Het risico op nieuwe gezondheidsproblemen verkleinen
  • Meer gaan bewegen
  • Voldoende me- time en ontspanning voor jezelf inlassen
  • Minder stress
  • Lekkerder in je vel zitten Een gezonde leefstijl blijvend vol houden
  • Sociaal: het programma samen volgen met hartgenoten of met mensen in je omgeving
Dit programma, dat al honderden vrouwen succesvol heeft geholpen,  gaat jou hierbij helpen. In het webinar op woensdag 6 juli a.s. geven cardioloog Janneke Wittekoek (Heartlifekliniek) en Chantal Linders (Greenhabit) uitleg over het programma, de game en de app. Community lid Kitty van Kleef heeft het programma al met veel succes gevolgd en is er super enthousiast over. Zij gaat haar ervaringen met jullie delen en uiteraard is er ook ruimte om vragen stellen tijdens het webinar. Speciaal voor leden van de Hart in Shape community is er een mooie aanbieding gemaakt want 50 leden mogen dit programma met 50 euro korting volgen! Dus meld je aan voor het gratis webinar en ontdek er alles over!

Hoe meld je je aan voor dit webinar:

1. Registreer je (gratis) als lid op deze website 2. Wordt van de groep – webinar Greenhabit actie voor leden – https://hartinshape.nl/groepen/webinar-greenhabit-hart-in-shape/ Wil je alvast wat meer informatie over Greenhabit Heartlife programma? Klik dan hier: https://greenhabit.nl/greenhabit-heartlife/ Samen met elkaar aan een gezonde(re) leefstijl werken was nog nooit zo succesvol, leuk en motiverend!

Datum: 6 juli 2020 van 1930-20-30 uur

img-6   #beterlevenmeteenhartofvaatziekte #hartgezondeleefstijl #selfcare #samensterker

Share this post

Upcoming Events