Aanbieding!

BURCH Med® Pro Saturatiemeter – Uw Gezondheid Onder Controle

Oorspronkelijke prijs was: € 39,99.Huidige prijs is: € 29,99.

Koop op Bol.com

Specificaties

Kategorie:

Beschrijving

De BURCH Med Saturatiemeter is een essentieel hulpmiddel voor mensen met hart- en vaatziekten die hun gezondheid nauwlettend in de gaten willen houden. Deze zuurstofmeter meet niet alleen de zuurstofsaturatie van het bloed, maar ook de hartslag, hartfrequentie en de doorbloeding. Dankzij het compacte ontwerp en de professionele medische kwalificaties is het zowel thuis als professioneel te gebruiken.

Waarom is de BURCH Med Saturatiemeter belangrijk voor hartpatiënten?

Zuurstofsaturatie: essentieel voor hartpatiënten

Hartpatiënten hebben vaak te maken met verminderde zuurstofopname in het bloed. De BURCH Med Saturatiemeter helpt u om deze vitale parameter nauwkeurig te meten. Een te laag zuurstofniveau kan leiden tot vermoeidheid, kortademigheid en verhoogde druk op het hart. Door dagelijks te controleren, kunt u vroegtijdig ingrijpen en uw arts tijdig raadplegen.

Nauwkeurigheid en comfort

Deze saturatiemeter is klinisch getest en heeft een CE + FAGG medische kwalificatie. Het zachte rubber aan de binnenzijde biedt comfort, zelfs bij langdurig gebruik. Dit maakt het ideaal voor hartpatiënten die de meter regelmatig willen gebruiken zonder ongemak te ervaren. Daarnaast zorgt het instelbare OLED-scherm voor een duidelijk overzicht van uw waardes, ongeacht de lichtomstandigheden.

Voordelen voor hartpatiënten

Controle over uw gezondheid

Met één druk op de knop krijgt u binnen enkele seconden een volledig beeld van uw hartslag en zuurstofsaturatie. Deze directe feedback is van groot belang voor mensen met hartfalen, verminderde longcapaciteit of andere hartgerelateerde aandoeningen. U hoeft niet te wachten op medische afspraken om te weten hoe het met uw gezondheid staat.

Geschikt voor zowel thuis als onderweg

Of u nu thuis bent of onderweg, de BURCH Med Saturatiemeter is compact en draadloos, wat het gemakkelijk maakt om overal mee naartoe te nemen. Dankzij de meegeleverde batterijen, het opbergtasje en het koord kunt u hem direct gebruiken, zonder gedoe.

Waarom de BURCH Med Saturatiemeter kiezen?

Medische goedkeuring en samenwerking met specialisten

Deze saturatiemeter is een erkend medisch hulpmiddel en wordt gebruikt door professionals. Het is geregistreerd bij de medische autoriteiten, zoals het FAGG in België. Dit geeft u de garantie dat u een betrouwbaar product in handen heeft.

Ideaal voor monitoring bij hart- en vaatziekten

Het regelmatig controleren van uw zuurstofsaturatie en hartslag kan bijdragen aan het tijdig signaleren van mogelijke complicaties bij hartpatiënten. Op advies van uw arts kan de BURCH Med Saturatiemeter een waardevol hulpmiddel zijn om uw gezondheid te monitoren en zo nodig direct in te grijpen.

Conclusie: Een onmisbaar hulpmiddel voor hartpatiënten

De BURCH Med® Pro Saturatiemeter biedt nauwkeurige metingen, comfort en betrouwbaarheid. Voor hartpatiënten is het een essentieel hulpmiddel om de gezondheid dagelijks te monitoren en complicaties vroegtijdig te voorkomen. Investeer in uw gezondheid met deze professionele saturatiemeter en neem de controle in eigen handen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “BURCH Med® Pro Saturatiemeter – Uw Gezondheid Onder Controle” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *