Lucovitaal Magnesium Citraat Voedingssupplement – 60 tabletten: Essentieel voor Hartpatiënten

 10,49

Koop op Bol.com

Specificaties

Kategorie:

Beschrijving

Hart- en vaatziekten vragen om een zorgvuldige balans in je voeding en supplementen, en magnesium speelt hierin een belangrijke rol. Lucovitaal Magnesium Citraat is specifiek samengesteld met 400 mg elementaire magnesium per dagdosering, in een vorm die optimaal door het lichaam wordt opgenomen: citraat.

Voordelen voor Hartpatiënten:

  • Ondersteunt gezonde spierfunctie: Magnesium helpt bij het ontspannen van de spieren, waaronder de hartspier. Dit kan het risico op krampen of verkrampingen verminderen, wat vooral belangrijk is voor hartpatiënten die al kwetsbaarder zijn voor hartproblemen.
  • Positieve invloed op het zenuwstelsel: Een goed functionerend zenuwstelsel ondersteunt de regulatie van de hartslag. Dit supplement draagt bij aan een stabiele hartfunctie door het zenuwstelsel te kalmeren en de balans te herstellen.
  • Geestelijke veerkracht: Hartproblemen kunnen stress en angst met zich meebrengen. Magnesium helpt bij de geestelijke ontspanning, wat essentieel is om stressgerelateerde hartklachten te beperken.
  • Botgezondheid: Voor patiënten die zich minder kunnen inspannen vanwege hun hartconditie, helpt magnesium bij het behoud van sterke botten, wat bijdraagt aan een betere mobiliteit en welzijn.

Waarom Lucovitaal Magnesium Citraat? Dit supplement is niet alleen effectief vanwege de hoge opneembaarheid, maar ook geschikt voor mensen met dieetbeperkingen: het is glutenvrij, lactosevrij en vegetarisch.

Lucovitaal Magnesium Citraat is een essentieel supplement voor hartpatiënten die hun gezondheid willen ondersteunen. Het draagt bij aan een betere spierfunctie, een gezonde hartslag en geestelijke rust, allemaal belangrijke factoren voor het welzijn van hartpatiënten.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Lucovitaal Magnesium Citraat Voedingssupplement – 60 tabletten: Essentieel voor Hartpatiënten” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *