Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.
apr 18

Koffiedrinken met Ervaringsgenoten (zoom) | Heart Talk

di apr 2023 @ 19:00 - 20:30

Gratis

Digitaal koffiedrinken met hartgenoten

Op 18 april gaan we weer gezellig digitaal met elkaar in gesprek over de dagelijkse praktische onderwerpen die ons als hart-of vaatpatiënten bezighouden. Op een informele en laagdrempelige manier kom je in contact met anderen die leven met een hart-of vaatziekte.

Of je nu net de diagnose hebt gekregen of wanneer je al langer hart- of vaatpatient bent..  voor iedereen zijn deze bijeenkomsten ontzettend fijn en waardevol. We kunnen met elkaar alles bespreken, van elkaar leren en tips en ervaringen delen. Met mensen die in dezelfde situatie zitten als jij en precies weten hoe het is en voelt om met deze ziekte te leven.

Ben jij er ook bij op dinsdag 18 april? Stuur een mailtje naar info@hartinshape.nl (onderwerp 18 april) dan ontvang je een paar dagen voor de bijeenkomst van ons de link waarmee je aan de sessie kan deelnemen.

Wil je meer weten over Heart Talk en welke evenementen wij organiseren?

Na de Zoom sessie nog even gezellig met elkaar napraten of contact maken met de andere deelnemers? Wij hebben hier een speciale (besloten) groep voor aangemaakt. Wordt lid van de groep en praat en lees mee!

Locatie

Online
Nederland

Organisator

Hart in Shape
E-mail
info@hartinshape.nl
Bekijk de site van Organisator

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *