Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.
jan 31

Heart Talk: Digitaal koffiedrinken 31 januari 2023 (Zoom)

di jan 2023 @ 19:00 - 20:30

Gratis

Digitaal koffie drinken met andere vrouwelijke hart- of vaatpatiënten – VOL-

Thema: Je grenzen bewaken en onbegrip vanuit de omgeving

Zou jij het leuk vinden om in contact te komen met andere vrouwen die leven met een hart- of vaatziekte? En met elkaar te praten over de onderwerpen die ons allemaal bezighouden? Dat kan nu! Want Hart in Shape organiseert vanaf januari iedere laatste dinsdag van de maand een koffie gesprek via Zoom, waar jij ook bij aan kan sluiten en mee kan praten en luisteren met de andere vrouwelijke hartpatiënten. Digitaal en op een informele en laagdrempelige manier.

Het leven met een hart-of vaatziekte brengt vaak veel veranderingen en onzekerheid met zich mee. Vaak zijn we allen zoekende naar dezelfde informatie en hebben we dezelfde vragen. Hoe fijn is het om daar met elkaar over in gesprek te gaan en te luisteren en te leren van elkaars ervaringen. Want samen staan we sterker en we begrijpen elkaars situatie als geen ander. En daarnaast is het een leuke manier om in contact te komen met ervaringsgenoten.

De onderwerpen bepalen jullie zelf! De komende weken zullen wij in de Hart in Shape community groep op Facebook en op Instagram polls houden en kan jij aangeven aan welke thema’s jij behoefte hebt! De koffie gesprekken zijn voor vrouwen met een hart- of vaatziekte, door vrouwen met een hart- of vaatziekte!

Wij hopen jou ook gezellig te zien en te spreken op dinsdag 31 januari!

Vind je het leuk om na de bijeenkomst nog fijn met de deelnemers na te praten, met elkaar in in contact te komen of heb je nog vragen?
Wordt ook lid van de community op www.hartinshape. Hier hebben wij een aparte (besloten) groep -Heart Talk Digitaal Koffie drinken- die deze mogelijkheid biedt (uiteraard helemaal gratis)

                                             

Kijk hier voor meer informatie over alle Heart Talk evenementen

Aanmeldformulier

Aanmeldformulier

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Er is veel belangstelling en we zitten al bijna vol! Wil je er graag bij zijn reserveer dan hier een van de laatste plekken!

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Er is veel belangstelling en we zitten al bijna vol! Wil je er graag bij zijn reserveer dan hier een van de laatste plekken!