Loading Events

« All Events

  • This event has passed.
Feb 28

Heart Talk | Digitaal koffie drinken 28 februari 2023 (Zoom)

Tue Feb 2023 @ 19:00 - 20:30

Free
img-5

Thema: Hartgezonde Voeding & Gezond Gewicht

Digitaal koffiedrinken met andere vrouwen die leven met een hart- of vaatziekte

Zou jij het leuk vinden om in contact te komen met andere vrouwen die leven met een hart- of vaatziekte? En met elkaar te praten over de onderwerpen die ons allemaal bezighouden? Dat kan nu! Want Hart in Shape organiseert vanaf januari iedere laatste dinsdag van de maand een koffie gesprek via Zoom, waar jij ook bij aan kan sluiten en mee kan praten en luisteren met de andere vrouwelijke hartpatiënten. Digitaal en op een informele en laagdrempelige manier.

Het leven met een hart-of vaatziekte brengt vaak veel veranderingen en onzekerheid met zich mee. Vaak zijn we allen zoekende naar dezelfde informatie en hebben we dezelfde vragen. Hoe fijn is het om daar met elkaar over in gesprek te gaan en te luisteren en te leren van elkaars ervaringen. Want samen staan we sterker en we begrijpen elkaars situatie als geen ander. En daarnaast is het een leuke manier om in contact te komen met ervaringsgenoten.

De onderwerpen bepalen jullie zelf! De komende weken zullen wij in de Hart in Shape community groep op Facebook en op Instagram polls houden en kan jij aangeven aan welke thema’s jij behoefte hebt! De koffie gesprekken zijn voor vrouwen met een hart- of vaatziekte, door vrouwen met een hart- of vaatziekte!

Wij hopen jou ook gezellig te zien en te spreken op dinsdag 28 februari om 19.00 uur

Vind je het leuk om na de bijeenkomst nog fijn met de deelnemers na te praten, met elkaar in in contact te komen of heb je nog vragen?
Wordt ook lid van de community op www.hartinshape. Hier hebben wij een aparte (besloten) groep -Heart Talk Digitaal Koffie drinken- die deze mogelijkheid biedt (uiteraard helemaal gratis)  klik hier

img-6

 

Kijk hier voor meer informatie over alle Heart Talk evenementen

 

Aanmeldformulier

Aanmeldformulier
img-7

Venue

Online
Nederland + Google Map

Organizer

Hart in Shape
Email
info@hartinshape.nl
View Organizer Website

Responses

Your email address will not be published. Required fields are marked *