Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.
mrt 30

Webinar: De -Hoofd-Mond-Hart connectie (sessie 1)

wo mrt 2022 @ 19:30 - 20:20

Gratis

Ons hoofd, wat we eten en ons hart zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Onze mindset en voeding zijn namelijk van grote invloed op onze hartgezondheid.

Wil je graag meer weten over gezonde voeding, een gezond gewicht en je mentaal lekkerder in je vel voelen? Geef je dan op voor onze webinars waarin we per keer een thema gaan belichten. Het wordt een sessie waarin jouw wensen, input en vragen centraal staan. Gedurende de hele meeting is daar ook ruimte voor. Wij zijn er om jou te helpen en stemmen daar ook onze onderwerpen op af.

De eerste sessie  op 30 maart van de Hoofd-Mond-Hart reeks trappen we af met een korte kennismaking, vertellen wij wat je van ons kan en mag verwachten en horen we graag waar jij behoefte aan hebt! Deze onderwerpen gaan dan in de daarop volgende sessies behandeld worden.

Wil jij er bij zijn en niets missen meld je dan aan voor 24 maart

  • Ben je nog geen lid van de community? Registreer je dan op www.hartinshape.nl en wordt daarna lid van de groep ‘Webinar Hoofd-Mond-Hart connectie’
  • Als je al lid bent dan kan je je voor het webinar aanmelden door lid te worden van de groep ‘Webinar Hoofd-Mond-Hart’ connectie’ via deze link https://hartinshape.nl/groepen/webinar-hoofd-mond-hart-connectie/

Vanuit deze groep zal de zoom meeting namelijk plaatsvinden waarvoor jullie dan een paar dagen voor de meeting een deelname link ontvangen.

 

Gegevens

Datum:
wo mrt 2022
Tijd:
19:30 - 20:20
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , ,

Locatie

Online
Nederland

Organisator

Maxine

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *