Nieuw: De Hart in Shape Boekenclub

Hart in Shape heeft nu ook een boekenclub!
 
Na een peiling  gaf een groot deel van de leden aan dit leuk te vinden dus is er op deze website een speciale groep (zie link) voor gemaakt.
Hier kan je boeken vinden én jouw aanraders delen. Ook kunnen we in een discussieforum over een bepaald boek met elkaar in gesprek gaan of je kan zelf een forum aanmaken.
 
Ik heb alvast een lijst gemaakt en gedeeld met boeken waar ik veel aan gehad heb. Boeken over het functioneren van het hart, over het vrouwenhart, maar ook boeken van ervaringsdeskundigen met veel herkenbaarheid of over het emotionele en acceptatie proces waar we als hartpatiënt doorgaan.
Ook kunnen hier uiteraard boeken gedeeld worden over bv leefstijl of andere onderwerpen waar we in ons dagelijks leven wat aan kunnen hebben.
 
De pareltjes van Angela Maas en Janneke Wittekoek ontbreken natuurlijk niet in de leeslijst suggesties. Maar ook de mooie boeken van de ervaringsdeskundigen Ingeborg Boswinkel en Patricia Vlasman bijvoorbeeld staan zeker in mijn aanbevelingslijstje!!
 

Ben jij al lid van deze online Lifestyle Community voor Vrouwen met een Hart of Vaatziekte? Registreer je als lid en praat en deel mee in de leefstijlgroepen en forums. Maak contact met andere hartpatiënten en inspireer elkaar in het zo prettig mogelijk leven met een hart- of vaataandoening.

Gerelateerde artikelen

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *